31 Ocak 2012 Salı

Berlin Kaplanı

Ata Demirer'in Berlin Kaplanı filmi 27 Ocak'ta görücüye çıktı. Filmin jeneriğini çok beğendim. Bunu belirtmeden geçemeyeceğim. jenerikte çalan şarkı için buraya tıkla
Bu da filmin afişi




























Filmle ilgili eleştirecek çok fazla şey yok gibi. Bu arada filmde açık açık iPhone 4 reklamı da yapıldığı kimsenin gözünden kaçmamıştır eminim :)
Ata Demirer, Berlin aksanıyla Türkçe işiini çözmüş. Ya da ben çok fazla bu aksanı etrafımda duymadığım için benim kulağımı tırmalamadı. Nihal Yalçın ise çok güzel bi seçim olmuş ama Ayhanla aralarındaki ilişkinin devamını görmek isterdim :) Belki 2.si çekilebilir. Öyle bi bitişe sahip değil gerçi. Bir de Ata Demirer bu şive ile güldürme işine iyi kafayı takmış durumda bence biraz genişletmesi lazım.
Ama yine de küfürle güldürülen filmleri sevmiyorum arkadaş diyenler için gayet iyi bir tercih. Ve ailece izlenebilir çünkü herhangi bi kısıtlama yok. Genel İzleyici Kitlesi tarafından gönül rahatlığıyla izlenebilir. Yine de arada bi kaç tane "Sittir" duymak mümkün..
Bu da filmin resmi web sitesi: http://www.berlinkaplani.com/
İyi seyirler!

1 yorum:

  1. %0 Satış komisyonu, ücretsiz sanal dükkân fırsatı ile Mavi marka ürünler Buypasa’da. Detaylı bilgi için https://ucretsizdukkan.com adresine uğrayabilirsiniz.

    YanıtlaSil